Opinie o naszym sklepie

gwiazdka Sklep Świat Pieczątek™ został już oceniony przez 803 kupujących i uzyskał średnią ocenę 4.98 na 5.00!
Poniżej prezentujemy wszystkie opinie naszych Klientów zaczynając od najnowszych.
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.10.2021 g. 14:42
użytkownik nie dodał komentarza
0 0.0 / 5.0         Autor:         04.08.2021 g. 10:18
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         02.08.2021 g. 13:35
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         27.07.2021 g. 22:41
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.07.2021 g. 08:33
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         02.07.2021 g. 13:45
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.05.2021 g. 20:35
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.04.2021 g. 14:34
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.04.2021 g. 15:32
Bardzo polecam. Zrobili moje zamówienie bardzo szybko. Szybko odpisywali na moje maile.
5 5.0 / 5.0         Autor:         31.03.2021 g. 15:46
Błyskawiczna realizacja i świetna jakość wykonania pieczątek.
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.03.2021 g. 12:23
użytkownik nie dodał komentarza
3 3.0 / 5.0         Autor:         09.03.2021 g. 21:44
Sekcja 'Uwagi' nie została wzięta pod uwagę przy tworzeniu zamówienia.
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.02.2021 g. 14:54
Jesteśmy bardzo zadowoleni.
5 5.0 / 5.0         Autor:         26.01.2021 g. 17:29
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         24.11.2020 g. 14:21
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.10.2020 g. 09:36
To już z 10 raz kiedy skorzystałam z Państwa usług i za każdym razem jestem bardzo zadowolona, za każdym razem przesyłka dociera do mnie tak błyskawicznie,że nawet się jej nie spodziewam :) Szczerze polecam !
5 5.0 / 5.0         Autor:         22.09.2020 g. 10:58
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Realizacja zamówienia bardzo szybka, jednocześnie zauważyłem że w pieczątkach dodano przecinki i spacje tam, gdzie tego nie zrobiłem sam, co było moim niedopatrzeniem :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.09.2020 g. 15:11
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.09.2020 g. 08:59
Solidnie i szybko! Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         02.09.2020 g. 13:58
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         23.08.2020 g. 13:52
Polecam, estetyczne wykonanie. Pod uwagę należy wziąć, że pieczątka jest do odbioru najwcześniej dopiero kolejnego dnia.
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.08.2020 g. 14:26
Realizacja w 100% zgodna z zamówieniem. Szybko i sprawnie łącznie z wysyłką (odebrane w jednym z punktów odbioru).
5 5.0 / 5.0         Autor:         24.07.2020 g. 12:59
Szybka wysyłka, pięknie wykonane :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.07.2020 g. 15:17
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         01.07.2020 g. 19:34
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         29.06.2020 g. 10:36
ekspresowa realizacja, wszystko poszło sprawnie i bez problemów :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         22.05.2020 g. 13:04
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         20.02.2020 g. 20:25
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         18.02.2020 g. 11:33
Profesjonalna obsługa, kontakt z klientem rewelacyjny, a do tego świetne pieczątki!
5 5.0 / 5.0         Autor:         20.11.2019 g. 17:32
profesjonalna obsługa
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.11.2019 g. 17:48
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.11.2019 g. 12:24
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.11.2019 g. 18:57
Polecam! Szybka realizacja zamówienia, pełen profesjonalizm.
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.09.2019 g. 13:55
dziękuję bardzo za zrealizowanie zamówienia, dzisiaj doszło
5 5.0 / 5.0         Autor:         21.08.2019 g. 15:35
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         20.08.2019 g. 16:02
Wszystko sprawnie i jeszcze z podsunięciem super rozwiązania. Najlepszy sklep internetowy z pieczątkami! Wizytówki na pewno też tu zamówię. Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.08.2019 g. 10:54
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.08.2019 g. 21:46
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.08.2019 g. 16:51
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.08.2019 g. 08:49
Ekspresowa realizacja, projekt otrzymałam po kilkunastu minutach, wysyłka tego samego dnia. Pieczątka była u mnie dzień później. Jestem bardzo zadowolona!
5 5.0 / 5.0         Autor:         01.08.2019 g. 16:29
Bardzo fachowa obsługa, pozdrawiam,
5 5.0 / 5.0         Autor:         31.07.2019 g. 16:57
Szybko, solidnie i bezbłędnie :-)
5 5.0 / 5.0         Autor:         30.07.2019 g. 12:43
Rewelacyjna jakość obsługi. Błyskawiczna wysyłka i realizacja projektu. Polecam z całego serca.
5 5.0 / 5.0         Autor:         20.07.2019 g. 07:43
Jestem zadowolony z usług jak najbardziej polecam sklep
5 5.0 / 5.0         Autor:         14.06.2019 g. 13:27
Bardzo sprawnie, miło i konkretnie. Będe Państwa polecała znajomym. dziekuję i pozdrawiam serdecznie :_
5 5.0 / 5.0         Autor:         06.06.2019 g. 19:27
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.05.2019 g. 17:13
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.05.2019 g. 13:51
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         06.05.2019 g. 06:59
Wszystko jest właściwie jak należy, tylko nie wiem kto wymyślił, że niebieski tusz będzie lepszy niż czarny, który zamówiłem.
5 5.0 / 5.0         Autor:         02.05.2019 g. 01:18
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         26.04.2019 g. 10:32
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         17.04.2019 g. 16:12
Wszystko sprawnie, elegancko i dokładnie :) Bardzo dziękuję ekipie za pomoc w nietypowej realizacji!
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.04.2019 g. 09:43
Profesjonalnie, szybko - gorąco polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         30.03.2019 g. 18:12
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.02.2019 g. 22:02
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.01.2019 g. 09:01
Zamówiłem pieczątkę wg własnego wzoru w formacie JPG. Otrzymałem produkt taki, jakiego oczekiwałem. Bez konieczności dopłaty za wektorowanie, bez tracenia czasu na formatowanie tekstu w edytorze. Dzięki Wam :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.12.2018 g. 07:57
Bardzo dobra jakość usług
5 5.0 / 5.0         Autor:         23.11.2018 g. 21:28
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         23.11.2018 g. 20:25
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         23.11.2018 g. 11:10
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         30.10.2018 g. 17:16
Super współpraca. Polecam Świat pieczątek.
5 5.0 / 5.0         Autor:         30.10.2018 g. 07:48
Szybko i profesjonalnie , polecam 5 +
5 5.0 / 5.0         Autor:         29.10.2018 g. 08:54
Bardzo dziękuję za świetną współpracę. Konkretny i szybki kontakt. Pieczątki spelniaja moje oczekiwania. Xyczylabym sobie więcej takich firm w kontaktach BtB. Pozdrawiam
5 5.0 / 5.0         Autor:         26.10.2018 g. 16:15
Profesjonalna i przemiła obsługa
5 5.0 / 5.0         Autor:         25.10.2018 g. 16:25
szybko, sprawnie - godne polecenia
5 5.0 / 5.0         Autor:         23.10.2018 g. 10:18
:)
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.10.2018 g. 08:32
Szacunek. bardzo sprawnie
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.10.2018 g. 07:53
Bardzo polecam. Szybko. Profesjonalnie.
5 5.0 / 5.0         Autor:         02.10.2018 g. 08:43
Pieczątki doskonale wykonane; czcionka rozmiaru nawet ok. 3 pkt odbija się w sposób czytelny. Profesjonalna obsługa. Błyskawiczna wysyłka.
5 5.0 / 5.0         Autor:         14.09.2018 g. 22:16
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.09.2018 g. 12:18
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         29.08.2018 g. 22:28
Bardzo szybko i profesjonalnie
5 5.0 / 5.0         Autor:         17.08.2018 g. 19:14
Gorąco polecam. Ekspresowe tempo realizacji zamówienia + fachowa pomoc przy wyborze. Moja ocena to 6+ ;)
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.08.2018 g. 15:58
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         28.07.2018 g. 07:25
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.07.2018 g. 14:52
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         16.07.2018 g. 17:45
Świetny kontakt, pomocna obsługa i błykawiczna realizacja. Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         12.07.2018 g. 11:40
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.07.2018 g. 13:24
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.07.2018 g. 17:16
Świetna firma. Szybko, tanio i sprawnie. W dwa dni dostałem pieczątkę, kurier bezpłatny. Polecam wszystkim.
5 5.0 / 5.0         Autor:         28.06.2018 g. 18:55
Szybko, bezproblemowo, fantastyczna obsługa, świetne wykonanie pieczątek :) Polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         28.06.2018 g. 15:23
Jestem bordzo zadowolony polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.06.2018 g. 22:28
Dziękuję za szybką realizację. Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.06.2018 g. 17:34
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.06.2018 g. 20:43
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         22.05.2018 g. 12:18
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         02.05.2018 g. 12:20
użytkownik nie dodał komentarza
4.5 4.5 / 5.0         Autor:         23.03.2018 g. 18:22
Zamówiłam tusz czarny a otrzymałam niebieski :(
Świat Pieczątek™:
Bardzo przepraszamy za pomyłkę. Wkładka została wymieniona następnego dnia.
5 5.0 / 5.0         Autor:         23.03.2018 g. 10:57
Bardzo szybko, bezproblemowo, w każdej chwili wiedziałam co się dzieje z moim zamówieniem, i nie było problemów, ze "coś nie weszło na serwer" jak w innych sklepach. Polecam i zostaję na dłuzej. :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         06.03.2018 g. 16:15
Bardzo dobre miejsce do zamawiania pieczątek.
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.03.2018 g. 12:33
we are satisfied from your service, it was very quick and professional. thank you.
5 5.0 / 5.0         Autor:         02.03.2018 g. 17:26
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         01.03.2018 g. 16:35
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         27.02.2018 g. 12:34
Extra. Szybko, sprawnie i uprzejmie
5 5.0 / 5.0         Autor:         26.02.2018 g. 22:42
Świetna firma! Bardzo dobra współpraca z klientem, mili i uprzejmi pracownicy, proponowanie zmian dla większej satysfakcji zamawiającego. Dodatkowo profesjonalnie zapakowana przesyłka z dbałością o bezpieczeństwo paczki!
5 5.0 / 5.0         Autor:         21.02.2018 g. 17:23
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         20.02.2018 g. 16:11
Profesjonalne podejście do sprawy, świetny kontakt, miła obsługa. Firma godna polecenia w 100%
5 5.0 / 5.0         Autor:         20.02.2018 g. 16:10
Bardzo dobry kontakt z klientem, bezproblemowa i błyskawiczna (kilka godzin) realizacja zamówienia. Zdecydowanie polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.02.2018 g. 16:40
Profesjonalnie, szybko, brak uwag
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.02.2018 g. 11:23
zamówiona o 7;30 rano dostarczona kurierem dnia następnego 10;30 Szybko i sprawnie zdecydowanie polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.02.2018 g. 13:58
Jak dla mnie super!
5 5.0 / 5.0         Autor:         31.01.2018 g. 21:01
Szybko i sprawnie.
4.5 4.5 / 5.0         Autor:         30.01.2018 g. 13:13
towar zgodny z opisem niestety dostawa trwała 5 dni od dnia zamówienia zmieniłbym firmę kurierską
Świat Pieczątek™:
Przepraszamy za niedogodności. Firmę kurierską zmieniliśmy.
5 5.0 / 5.0         Autor:         27.01.2018 g. 11:47
Błyskawiczna obsługa! Na następny dzień pieczątka była już u mnie, pełen szacunek. Pieczątka taka jaka miała być, dobrze się odbija. Gorąco polecam!!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         26.01.2018 g. 19:09
Świetna jakość, zaskakująco szybka dostawa. Polecam! :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         25.01.2018 g. 17:58
szybka dostawa, dobre wykonanie
5 5.0 / 5.0         Autor:         24.01.2018 g. 17:49
Polecam, 100% zadowolenia, bez problemów i zbędnych kosztów.
5 5.0 / 5.0         Autor:         21.01.2018 g. 14:56
Super obsługa
5 5.0 / 5.0         Autor:         17.01.2018 g. 18:15
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         17.01.2018 g. 18:15
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         17.01.2018 g. 18:15
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         17.01.2018 g. 18:15
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         12.01.2018 g. 18:16
Przesyłka jeszcze do mnie nie dotarła
4.5 4.5 / 5.0         Autor:         09.01.2018 g. 14:20
Zamawiałem kolor niebieski, a dostałem zielony...
Świat Pieczątek™:
Automat został wymieniony następnego dnia. Przepraszamy za niedogodności.
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.01.2018 g. 17:53
Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         20.12.2017 g. 12:44
Szybka i profesjonalna obsluga. Korzystalam juz wszczesniej z Uslug Swiata Pieczatek i jest bezsprzecznie na 5.
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.12.2017 g. 21:49
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.12.2017 g. 14:11
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         12.12.2017 g. 09:45
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.12.2017 g. 08:02
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.12.2017 g. 23:44
Wszystko przebiegło ekspresowo i bez zastrzeżeń na żadnym etapie zamówienia.
5 5.0 / 5.0         Autor:         24.11.2017 g. 16:12
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Polecam a.s
5 5.0 / 5.0         Autor:         23.11.2017 g. 15:41
błyskawiczna realizacja zamówienia, polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         14.11.2017 g. 17:06
Bardzo miła i d
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.11.2017 g. 16:00
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.11.2017 g. 15:23
Profesjonalna obsługa, szybki kontakt i realizacja - polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.11.2017 g. 14:42
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         02.11.2017 g. 14:42
Dziękuję za express w realizowaniu zamówienia ,skorzystam z waszej firmy na 100%
5 5.0 / 5.0         Autor:         30.10.2017 g. 14:38
Super!
5 5.0 / 5.0         Autor:         30.10.2017 g. 11:08
Pieczątka ok i błyskawiczna dostawa. Polecam!!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.10.2017 g. 20:51
Wysyłka ekspresowa, wykonanie pieczątki bez zastrzeżeń.
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.10.2017 g. 12:22
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         06.10.2017 g. 18:15
Profesjonalne i szybkie wykonanie.
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.10.2017 g. 10:45
Super,błyskawiczna dostawa,dziekuję.
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.10.2017 g. 14:58
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         18.09.2017 g. 13:43
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         12.09.2017 g. 14:34
Bardzo sprawna i szybka realizacja zamówienia
5 5.0 / 5.0         Autor:         29.08.2017 g. 19:24
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         22.08.2017 g. 11:09
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         18.08.2017 g. 17:32
Bardzo wysoki poziom obsługi. Ekspresowe tempo realizacji, bardzo dobry kontakt. Gorąco polecam współpracę! Ja na pewno z chęcią złoże kolejne zamówienie :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         14.08.2017 g. 15:04
Rewelacyjnie szybka obsługa i dostawa. Zdecydowanie polecam tą firmę.
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.08.2017 g. 10:05
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.08.2017 g. 12:00
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         01.08.2017 g. 14:02
Szybko i profesjonalnie wykonana pieczątka.
5 5.0 / 5.0         Autor:         21.07.2017 g. 14:36
Szybko i profesjonalnie
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.07.2017 g. 17:27
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie, miły kontakt. Polecamy!
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.07.2017 g. 23:59
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.07.2017 g. 16:36
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         29.06.2017 g. 15:27
pieczatki super,polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         27.06.2017 g. 14:04
Pieczątka jest idealna - malutka, a projekt dokładnie taki jaki sobie wymarzyłam, kontakt z firmą bardzo dobry. Polecam serdecznie!
5 5.0 / 5.0         Autor:         22.06.2017 g. 15:28
Rewelecja.Szybko,tanio,natychmiastowy kontakt
5 5.0 / 5.0         Autor:         14.06.2017 g. 14:14
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         06.06.2017 g. 08:14
Super! POLECAM, w ostatniej chwili zauwazylam błąd napisalam i blad zostal zmieniony, 15 min po napisaniu wysyłka. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         01.06.2017 g. 21:57
szybko, produkt zgodny z zamówieniem
5 5.0 / 5.0         Autor:         31.05.2017 g. 22:01
Ekspresowa realizacja zamówienia oraz wysylka
5 5.0 / 5.0         Autor:         28.05.2017 g. 12:47
Bardzo profesjonalna obsługa. Szybka realizacja projektu. Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         18.05.2017 g. 11:25
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.05.2017 g. 15:51
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.05.2017 g. 17:52
Szybka praca. Mily i szybki kontakt z klientem. Polecam!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.05.2017 g. 09:09
Szybkie wykonanie odpowiedniego projektu, bardzo szybkie poprawki, krótki ogólny czas realizacji zamówienia - jestem niezmiernie zadowolony z Państwa usług. Dziękuję.
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.05.2017 g. 09:06
Brawo, perfekcyjnie, szybko bezproblemowo!
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.05.2017 g. 11:28
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.05.2017 g. 08:32
Wlasnie odebralam kolejna pieczatke. Profesjonalna, szybka i bardzo mila obsluga.POLECAM
5 5.0 / 5.0         Autor:         21.04.2017 g. 12:49
Otrzymałam pieczątki z tuszem czarnym zamiast z niebieskim
5 5.0 / 5.0         Autor:         18.04.2017 g. 12:53
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.04.2017 g. 16:47
OK
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.04.2017 g. 17:43
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.04.2017 g. 13:39
Miło, szybko i sprawnie. Polecamy :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.04.2017 g. 17:59
Pełen profesjonalizm
5 5.0 / 5.0         Autor:         01.04.2017 g. 01:40
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         20.03.2017 g. 18:07
Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.03.2017 g. 19:09
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.03.2017 g. 09:52
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem, dobry kontakt.
5 5.0 / 5.0         Autor:         21.02.2017 g. 08:36
Wszystko w jak najlepszym porządku! Szybka realizacja. polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         14.02.2017 g. 12:20
100% profesjonalizmu. Za każdym razem
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.02.2017 g. 12:32
bardzo dobrze!
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.02.2017 g. 20:11
Jak zwykle, szybko i bezbłędnie. Dziękuję
5 5.0 / 5.0         Autor:         02.02.2017 g. 15:36
Rewelacj !!! Szybko , dobrze i tanio , a gdzieś czytałam , że to trzy inne usługi , a to nie prawda . Gorąco POLECAM
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.01.2017 g. 15:53
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.01.2017 g. 10:58
Rewelacja! Pieczątka wykonana profesjonalnie, według projektu. Ekspresowa realizacja zamówienia i wysyłka. Polecam!!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         18.01.2017 g. 09:46
Pełen profesjonalizm i kultura obsługi. Gdyby wszystkie firmy działały tak jak "Świat pieczątek" to byłby najwspanialszy kraj w Europie . Gratulacje i serdeczne podziękowania dla całej załogi !!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         17.01.2017 g. 19:00
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         21.12.2016 g. 02:59
Świetnie! Bardzo dziękuję! Rewelacyjna robota! Polecam. Pieczątka w moich rękach dzień po zamówieniu. Cena w porządku, Dostarczenie bardzo szybkie, realizacja ekspresowa! Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         17.12.2016 g. 21:35
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         16.12.2016 g. 22:50
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         14.12.2016 g. 20:33
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.12.2016 g. 17:06
Ekspresowa realizacja,
5 5.0 / 5.0         Autor:         06.12.2016 g. 12:59
Szybka realizacja, przemiła obsługa, wykonanie na najwyższym poziomie
5 5.0 / 5.0         Autor:         30.11.2016 g. 12:42
Pieczątka w porządku :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.11.2016 g. 17:50
użytkownik nie dodał komentarza
4.5 4.5 / 5.0         Autor:         20.10.2016 g. 18:45
Pieczątka jest bardzo dobra, mała, zgrabna i funkcyjna. Niestety kurier GLS mnie zawiódł. Opakowanie było zniszczone i pogniecione. Mogło to spowodować uszkodzenie towaru. Na szczęście nic poważnego się nie stało.
Świat Pieczątek™:
Przepraszamy za niedogodności. Firmę kurierską zmieniliśmy.
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.10.2016 g. 20:09
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         16.10.2016 g. 22:39
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         12.10.2016 g. 19:40
Pofesjonalna obsługa, pieczątki wysokiej jakości, gorąco polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.10.2016 g. 19:20
100% zadowolenia,szybko,tanio,prosto do domu,POLECAM
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.10.2016 g. 12:09
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.10.2016 g. 11:39
Najlepsi Z Najlepszych
5 5.0 / 5.0         Autor:         29.09.2016 g. 16:31
Bardzo szybka realizacja, polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         29.09.2016 g. 14:03
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         23.09.2016 g. 19:31
doskonała współpraca, bardzo dobry kontakt, naprawdę szybka realizacja i dostawa, polecam :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.09.2016 g. 15:14
Sklep godny polecenia, pomysłowe wzory i świetne wykonanie pieczątek, szybka realizacja zamówienia.
5 5.0 / 5.0         Autor:         02.09.2016 g. 15:13
Polecam, wszystko tak jak miało być i dostawa na czas.
5 5.0 / 5.0         Autor:         01.09.2016 g. 10:11
Mistrzostwo świata ...paczka u mnie w rękach po 18 godzinach od zamówienia
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.08.2016 g. 16:52
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         17.08.2016 g. 21:56
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.08.2016 g. 16:11
Dwukrotnie korzystałem z usług ŚP. Jedyna firma jaką znalazłem, która bez dodatkowego pliku wektorowego wykonała grafikę pieczątki. Realizacja zawsze po 2 dniach. Ekspres. Wszystkim polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         12.08.2016 g. 16:38
sprawnie i szybko super polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.08.2016 g. 12:48
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.08.2016 g. 14:22
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.08.2016 g. 15:22
Miła i fachowa obsługa. Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         21.07.2016 g. 17:36
Bardzo szybka realizacja oraz w 100% pieczątka taka o jaką nam chodziło, idealnie sie odbija i jest bardzo wyraźna. Polecamy :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.07.2016 g. 19:11
Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         14.07.2016 g. 12:50
Wszystko według oczekiwań i ustaleń - a do tego sprawnie i rzeczowo. Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.07.2016 g. 10:08
szybkie wykonanie i dostawa, poza mało reprezentatywnym punktem odbioru - brak zastrzeżeń
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.07.2016 g. 13:20
Tka na 4,75 - z malutkim minusikiem za cenę, ale reszta w najlepszym porządku.Szybko, dokładnie a przy tym bardzo dobra komunikacja.
5 5.0 / 5.0         Autor:         30.06.2016 g. 14:31
5 jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi.jestem od dzisiaj waszym klientem. Pozdrawiam
5 5.0 / 5.0         Autor:         30.06.2016 g. 14:18
Bardzo profesjonalnie i bardzo szybko! Dziękuję.
5 5.0 / 5.0         Autor:         22.06.2016 g. 15:54
SUPER OBSŁUGA GORĄCO POLECAM
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.06.2016 g. 17:16
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         02.06.2016 g. 15:14
Poleca szybko tanio i solidnie
5 5.0 / 5.0         Autor:         18.05.2016 g. 23:20
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.05.2016 g. 12:12
swietny kontakt,szybka realizacja.Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.05.2016 g. 17:32
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.04.2016 g. 16:58
Super szybko. Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.04.2016 g. 14:22
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.04.2016 g. 16:22
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.04.2016 g. 17:55
Polecam! ekspresowa dostawa (prawie 600km, a dostawa <24h od zamówienia), aktualne info o statusie, towar zgodny z zamówieniem
5 5.0 / 5.0         Autor:         31.03.2016 g. 20:30
szybkie wykonanie, aktualne informacje na e-mail o statusie zamowienia, pieczątka dokładnie taka jak chciałem, polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         23.03.2016 g. 17:57
Bardzo miła i profesjonalna obsługa i wykonanie pieczątki. Polecam do korzystania.
5 5.0 / 5.0         Autor:         21.03.2016 g. 15:50
szybki czas realizacji , bardzo dobry kontakt z biurem obsługi , ceny niewygórowane. Duży pozytyw. Polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.03.2016 g. 09:06
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.03.2016 g. 22:00
rewelacja, szybko, profesjonalnie, poprawili moje niedociągnięcia. REWELACJA
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.03.2016 g. 16:25
Polecam w 100% , 5 gwiazdek w każdej kategorii jakość, realizacja,dostawa
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.03.2016 g. 07:40
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         02.03.2016 g. 16:45
Świetny kontakt, błyskawiczna realizacja zamówienia
5 5.0 / 5.0         Autor:         29.02.2016 g. 15:57
Szybko, sprawnie i precyzyjnie
5 5.0 / 5.0         Autor:         26.02.2016 g. 09:37
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         16.02.2016 g. 15:27
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.02.2016 g. 18:50
Super sevice. Polecam !!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         02.02.2016 g. 12:25
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         29.01.2016 g. 12:13
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         29.01.2016 g. 12:13
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         26.01.2016 g. 16:59
Sprawnie, wysoki poziom usług
5 5.0 / 5.0         Autor:         26.01.2016 g. 15:49
Zamowienie wykonane szybciutko i porządnie. Polecam tą firmę!
5 5.0 / 5.0         Autor:         24.01.2016 g. 12:06
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         24.01.2016 g. 10:49
Kolejny udany zakup w tym sklepie.
5 5.0 / 5.0         Autor:         21.01.2016 g. 18:19
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         21.01.2016 g. 16:28
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.01.2016 g. 15:02
Szybko, sprawnie i bezproblemowo
5 5.0 / 5.0         Autor:         14.01.2016 g. 20:25
Bardzo Polecan. Realizacja natychmiastowa zgdona z projektem klienta.
5 5.0 / 5.0         Autor:         31.12.2015 g. 18:16
obsługa błyskawiczna, informacja na bieżąco, zamówiony produkt 100% zgodny z zamówieniem
5 5.0 / 5.0         Autor:         30.12.2015 g. 11:03
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         14.12.2015 g. 20:00
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.12.2015 g. 14:14
Gumki super, Automaty też. Pudełek Wagrafowych nie polecę, nawet za tak niską cenę :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.12.2015 g. 10:58
Szybko, solidnie. Polecamy!
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.12.2015 g. 18:22
ekspresowa realizacja,jestem zadowolona
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.12.2015 g. 12:45
Polecam 100% zadowolenia, za szybkość i jakość
5 5.0 / 5.0         Autor:         25.11.2015 g. 21:52
Profesjonalne podejscie do klienta. polecam !
5 5.0 / 5.0         Autor:         18.11.2015 g. 11:16
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         17.11.2015 g. 10:04
Bardzo profesjonalnie i bardzo szybko. Polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.11.2015 g. 13:47
Expresowo, profesjonalnie, rewelacja!!! POLECAM!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         12.11.2015 g. 14:24
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         12.11.2015 g. 12:29
Wzorowo ! na szóstkę, piątka to za mało :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.11.2015 g. 10:12
Wspanialy sklep oferujacy doskonale pieczatki w ekspresowym tempie. Pieczatki dotarly do Danii na drugi dzien od zlozenia zamowienia!!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         22.10.2015 g. 15:55
szybko i super
5 5.0 / 5.0         Autor:         16.10.2015 g. 18:51
Super. Bardzo miła obsluga i bardzo pomocna. Naprawdę polecam tą firmę:)
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.10.2015 g. 13:59
Odebrałam już zamówiony produkt i chciałam bardzo, bardzo serdecznie podziękować. Jestem zachwycona całością wykonanej wysokiej klasy pracy, nie spodziewałam się aż takiego efektu. Bardzo dziękuję za wygrawerowanie grafiki na pudełku, za fantastyczny po
5 5.0 / 5.0         Autor:         29.09.2015 g. 10:33
Mega szybko, mega polecam. jestem zadowolony!
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.09.2015 g. 15:58
szybka realizacja zamówienia, szybka dostawa, polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.09.2015 g. 10:45
Super obsługa! Szybko. Profesjonalnie. Dostawa expres! Gorąco polecam!!!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.09.2015 g. 16:06
jestem bardzo zadowolona
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.09.2015 g. 15:29
Polecam ;)
5 5.0 / 5.0         Autor:         28.08.2015 g. 15:28
Ekspresowa realizacja oraz uprzejma obsługa - tylko polecać!
5 5.0 / 5.0         Autor:         21.08.2015 g. 13:55
Wszystko szybko, sprawnie i profesjonalnie! Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         24.07.2015 g. 11:17
bezbłędnie! Pieczątki wykonane i dostarczone w czasie poniżej 24h
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.07.2015 g. 19:25
Profesjonalna obsługa,dobra jakość,błyskawiczna realizacja zamówienia.Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.07.2015 g. 19:23
Polecam.Profesjonalna obsługa,ekspresowa realizacja zamówienia,dobra jakość.
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.07.2015 g. 19:11
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.07.2015 g. 13:09
Szybko, sprawnie i bez żadnych problemów. POLECAM.
5 5.0 / 5.0         Autor:         29.06.2015 g. 11:51
Błyskawiczna realizacja zamówienia! gorąco polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         18.06.2015 g. 20:00
Wszystko ok!
5 5.0 / 5.0         Autor:         12.06.2015 g. 16:15
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.06.2015 g. 15:33
Jak zawsze szybka i profesjonalna obsługa zamówienia.
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.06.2015 g. 14:54
Jestem bardzo zadowolony z Państwa usług.
5 5.0 / 5.0         Autor:         02.06.2015 g. 14:52
Szybko, sprawnie i profesjonalnie.
5 5.0 / 5.0         Autor:         27.05.2015 g. 15:47
Szybko, rzetelnie, profesjonalnie, zdecydowany pozytyw!
5 5.0 / 5.0         Autor:         27.05.2015 g. 15:39
Świetnie doradztwo w nietypowych projektach. Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         26.05.2015 g. 12:42
Jestem bardzo zadowolny z jakości wykonanej pieczątki exlibris, jak i czasu realizacji zamówienia. Dziękuję bardzo i polecam tą firmę potencjalnym klientom
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.05.2015 g. 07:57
Bardzo profesjonalnie i szybko. Polecam :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.05.2015 g. 16:46
Najwyższy stopień zadowolenia. Szybko i w pełni profesjonalnie. Poziomu obsługi w tej firmie nie da się juz poprawić - JEST PERFEKCYJNY.
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.05.2015 g. 15:45
Polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.05.2015 g. 14:52
wysylka w ten sam sam dzien o zlozylem zamowienie.dostarczono kurierem z warszawy do krakowa w 15h. polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.05.2015 g. 13:30
Świetna obsługa, szybka realizacja. Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.05.2015 g. 12:38
Jestem bardzo zadowolony. Pieczątka i wizytówki na papierze świecącym dobrej jakości. Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.05.2015 g. 21:58
Niewiarygodnie szybka realizacja zamówienia oraz wysyłka. Pełen profesjonalizm!
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.05.2015 g. 16:40
Szybka pomoc i realizacja!
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.05.2015 g. 09:08
rewelacyjne wykonanie i szybka realizacja ! POLECAM
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.05.2015 g. 07:01
Projekt pieczątki zachwycający, profesjonalizm i szybka realizacja. Dziękuję
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.05.2015 g. 18:22
Realizacja ekspresowa, produkt na najwyższym poziomie Polecam !!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.05.2015 g. 23:12
Pełen profesjonalizm jeżeli chodzi o wykonanie, ale również podejście do klienta. Polecam pod każdym względem
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.05.2015 g. 15:50
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         29.04.2015 g. 17:57
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         29.04.2015 g. 16:08
Dziękujemy za realizację zamówienia. Pieczątki są OK i przede wszystkim piękne i super działające! Bardzo miło się z Państwem współpracuje:) Zarówno kontakt z Państwem jak i realizacja zamówienia - SUPER! Z przyjemnością będę polecać Państwa firmę.
5 5.0 / 5.0         Autor:         28.04.2015 g. 17:00
Pełen profesjonalizm. Bardzo miła i cierpliwa obsługa :) POLECAM
5 5.0 / 5.0         Autor:         24.04.2015 g. 18:20
Realizacja i wysyłka bardzo szybka, wykonanie według zamówienia, polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         23.04.2015 g. 20:53
Wszystko poszło sprawnie, napis na pieczątce wygląda dokładnie tak jak chciałam :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         16.04.2015 g. 15:16
Bardzo miła i cierpliwa obsługa :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         16.04.2015 g. 14:46
Profesjonalna obsługa klienta. Ekspresowa wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         16.04.2015 g. 12:33
Szybko fajnie, pieczątka ok
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.04.2015 g. 10:51
Firma wykazała się pełnym profesjonalizmem pomimo niestandardowych wymiarów pieczątki była to jedyna firma, od której otrzymaliśmy pomoc. Polecamy z czystym sumieniem.
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.04.2015 g. 23:02
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.04.2015 g. 12:42
Pieczątka zamówiona z pominięciem ekspresowej realizacji a po mimo to przesyłka dotarła już na drugi dzień po akceptacji projektu. Co tu więcej dodawać – profesjonalnie, ekspresowo. Polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         02.04.2015 g. 11:09
Śmiało mogę polecić- szybka i profesjonalna obsługa.
5 5.0 / 5.0         Autor:         01.04.2015 g. 22:50
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         01.04.2015 g. 12:25
Profesjonalna obsługa klienta. Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         31.03.2015 g. 21:43
Dobra firma polecam i na pewno jeszcze skorzystam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         31.03.2015 g. 19:28
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         31.03.2015 g. 15:08
Bardzo szybka realizacja. Dostawa następnego dnia. Na bieżąco wysyłane infomacje co do statusu realizacji zamówienia. Polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         25.03.2015 g. 14:37
Wszystko bardzo sprawnie i szybko. Pieczątki dobrej jakości!
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.03.2015 g. 18:18
To już moje drugie zamówienie w "Świat Pieczątek", i nie wyobrażam sobie zamawiać gdzie indziej. Wszystko od początku do końca było ekspresowe, bardzo symaptyczna obsługa! Napewno skorzystam jeszcze nie raz! Dziękuję bardzo!
5 5.0 / 5.0         Autor:         18.03.2015 g. 19:47
Ekspresowa realizacja i wysyłka.Brawo!
5 5.0 / 5.0         Autor:         17.03.2015 g. 16:53
Wszystko w jak najlepszym porządku. Błyskawiczna przesyłka a towar zgodny z opisem. Polecam sprzedającego w 100 % !!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         17.03.2015 g. 16:52
Wszystko w jak najlepszym porządku. Błyskawiczna przesyłka a towar zgodny z opisem. Polecam sprzedającego w 100 % !!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.03.2015 g. 12:36
Dziękujemy za rzetelną współpracę i sprawne zrealizowanie zamówienia. Szybka reakcja na nasze zamówienie, kontakt telefoniczny żeby wyjaśnić wątpliwe kwestie, możliwość śledzenia elektronicznie na jakim etapie jest realizacja zamówienia. Dobra współpraca.
5 5.0 / 5.0         Autor:         12.03.2015 g. 20:58
pełen profesjonalizm...szybko i sprawnie!
5 5.0 / 5.0         Autor:         12.03.2015 g. 10:03
Szybko i sprawnie
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.03.2015 g. 22:09
super projekt. szybka wysylka. polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.03.2015 g. 10:42
pieczątka w 100 % spełniła moje oczekiwania. po złożeniu zamówienia wzór do akceptacji był juz po 20 min. błyskawiczna przesyłka (mniej niż dobę temu złożyłam zamowienie). Gorąco polecam i na pewno skorzystam jeszcze z tej firmy.
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.03.2015 g. 17:38
Tak właśnie wygląda profesjonalizm. Gorąco polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.03.2015 g. 11:35
Jak zwykle szybko, sprawnie, profesjonalnie.
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.03.2015 g. 14:30
Niesamowicie szybka obsługa, świetny kontakt, produkt jak najbardziej zgodny z opisem i oczekiwaniami. Polecam w 100 %
5 5.0 / 5.0         Autor:         27.02.2015 g. 22:22
Ekspresowa i profesjonalna obsługa. Mily kontakt z klientem. Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         26.02.2015 g. 22:15
Szybko i sprawnie
5 5.0 / 5.0         Autor:         26.02.2015 g. 12:34
Bardzo profesionalny serwis.Dziękuję bardzo.
5 5.0 / 5.0         Autor:         25.02.2015 g. 09:41
Bardzo szybka realizacja, a pieczątki świetne!
5 5.0 / 5.0         Autor:         24.02.2015 g. 13:02
szybko, sprawnie i bez zbędnych ceregieli :). POLECAM
5 5.0 / 5.0         Autor:         24.02.2015 g. 10:45
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.02.2015 g. 15:31
Jestem zadowolony z oferty. Zmówiona pieczątka (gumka) przyszła na czas i jest wykonana bardzo dobrze, do tego firma jest elastyczna dodając zasugerowana oprawę graficzna.
5 5.0 / 5.0         Autor:         17.02.2015 g. 15:05
Bardzo dobra jakość. Ekspresowa realizacja. Bardzo dobry kontakt
5 5.0 / 5.0         Autor:         16.02.2015 g. 08:59
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.02.2015 g. 19:56
transakcję oceniam bardzo pozytywnie, jednak 3 i 4 linia znacznie słabiej się odbija, 4 jest słabo czytelna.
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.02.2015 g. 18:28
super expresowa pomoc, obsługa,realizacja i dostawa. Polecam. Polecam. Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.02.2015 g. 13:05
Produkt zgodny z opisem, wykonany zgodnie z prośbą i szybka przesyłka - REWELACJA! Dziękujemy
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.02.2015 g. 21:43
Szybko, profesjonalnie, polecam!!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.02.2015 g. 10:01
Błyskawiczna realizacja.Wysoka jakość.Pełen profesjonalizm.
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.02.2015 g. 10:01
Szybko i sprawnie. Pozdrawiam
5 5.0 / 5.0         Autor:         30.01.2015 g. 18:12
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         28.01.2015 g. 07:59
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         27.01.2015 g. 20:14
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         26.01.2015 g. 22:43
Pełen profesjonalizm, szybka realizacja, polecam!!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         23.01.2015 g. 11:53
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         21.01.2015 g. 19:29
Transakcja przebiegła wzorowo. Polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         18.01.2015 g. 19:51
Wszystko wzorowo, od a do z! :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.01.2015 g. 16:06
Jestem bardzo zadowolony. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Bardzo polecam!!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.01.2015 g. 13:52
Zamówiłem nowy automat IQ i jestem pod wielkim wrażeniem!
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.01.2015 g. 13:27
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.01.2015 g. 13:14
Pieczątka wykonana dokładnie wg projektu i niezwykle szybko! Bardzo polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.01.2015 g. 12:20
szybko, sprawnie i konkretnie ! zapowiada się dłuższa współpraca
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.01.2015 g. 12:13
Pieczątkę zamówiłam ok. godz. 9.30 a już na drugi dzień od 6.00 była gotowa! Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.01.2015 g. 10:56
Mega profesjonalnie, mega szybko. Idealnie. Na pewno skorzystamy w przyszłości. Pozdrawiam i Bardzo dziękuję.
5 5.0 / 5.0         Autor:         14.01.2015 g. 11:16
Projekt, jakość i realizacja wręcz doskonała. Profesjonalizm w każdym calu, polecamy wszystkim zainteresowanym.
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.01.2015 g. 20:42
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.01.2015 g. 21:08
Super szybka realizacja zamówienia .Serdecznie polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.01.2015 g. 15:20
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.01.2015 g. 21:08
Wszystko bardzo sprawnie, polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.01.2015 g. 16:54
SUPER - REWELKA !!! :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.01.2015 g. 13:04
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         31.12.2014 g. 18:35
rewelacja
5 5.0 / 5.0         Autor:         31.12.2014 g. 12:47
Super! Ekspresowa i jakościowa realizacja zamówienia!!! Polecam!!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         22.12.2014 g. 22:24
Szybko i sprawnie. Pieczątka gotowa od
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.12.2014 g. 09:40
Gratulacje! Pomimo okresu przedświątecznego wszystko naprawdę ekspresowo!
5 5.0 / 5.0         Autor:         17.12.2014 g. 12:21
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.12.2014 g. 15:19
genialnie, szybko i profesjonalnie!!!!. Mam nadzieje, ze wymiary gumki będą pasować :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.12.2014 g. 18:19
"first gift in my life that i actually like" - Paweł. Jak widać własny stempel potrafi jednak cieszyć.
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.12.2014 g. 12:19
Szybko, profesjonalnie, polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.12.2014 g. 14:54
Polecam! Szybka dostawa i świetny projekt.
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.12.2014 g. 09:43
Mega jakość obsługi i mega szybko!
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.12.2014 g. 14:05
Od razu jak tylko paczka została wysyłana dostałam numer paczki i mogłam śledzić co się z nią dzieję. Pieczątki zamówiłam w środę a już na drugi dzień o 12:00 była u mnie. Super firma! Polecam wszystkim
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.12.2014 g. 22:53
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         02.12.2014 g. 15:40
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         27.11.2014 g. 12:48
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         26.11.2014 g. 14:36
Profesjonalne podejscie do sprawy, szybkie wykonanie i przesyłka. Polecam i dziękuję!
5 5.0 / 5.0         Autor:         26.11.2014 g. 10:18
Szybko, bezproblemowo i zgodnie z zamówienim.
4.5 4.5 / 5.0         Autor:         24.11.2014 g. 10:43
Jakość wykonania -bez zarzutu, natomiast czas wykonania -pozostawia wiele do życzenia, pomimo wyboru opcji -ekspresowa realizacja. Zdecydowanie dla tych co mogą dłużej poczekać.
Świat Pieczątek™:
Dzień dobry. Pieczątkę zamówiła Pani 18.11 po godzinie 14:00. Dlatego zamówienie przyjęliśmy do realizacji na 19.11. Pieczątka była nietypowym datownikiem dostępnym na zamówienie (z zielonym tuszem) - dlatego musieliśmy ją sprowadzić od producenta. Zamówienie zrealizowaliśmy tak szybko, jak to tylko było możliwe.
5 5.0 / 5.0         Autor:         14.11.2014 g. 22:49
Firma zdecydowanie godna polecenia. Obsługa, terminowość, fachowość na najwyższym poziomie.
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.11.2014 g. 12:30
Szybko i profesjonalnie! Chwilę po złożeniu zamówienia dostałam projekt do zaakceptowania i w ciągu 24h pieczątka była już u mnie.
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.11.2014 g. 15:04
Szybka, pomocna i profesjonalna obsługa !
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.11.2014 g. 23:07
polecam!!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         30.10.2014 g. 11:05
Profesjonalnie i szybko, POLECAM !
5 5.0 / 5.0         Autor:         30.10.2014 g. 06:58
100% profesjonalizmu. Uczciwy kontrahent godny rekomendacji. Taka przesyłka to przyjemność - szybko i sprawnie, przebiegła pomyslnie i bez zarzutów. Dzięki takim sprzedającym miło cokolwiek kupować.
5 5.0 / 5.0         Autor:         28.10.2014 g. 16:25
Szybka i fachowa robota!
5 5.0 / 5.0         Autor:         28.10.2014 g. 14:45
Super polecam !!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         27.10.2014 g. 10:38
W zamówieniu jest wyraźnie: tusz czarny. Przyjechała do mnie pieczątka niebieska :(. Dzięki :(.
OK. Dziękuję raz jeszcze za szybką reakcję na moje reklamacje. Pieczęć działa teraz jak należy. Czas realizacji zamówień jest błyskawiczny. :)
Świat Pieczątek™:
Najmocniej przepraszamy za początkowy przypadek i mamy nadzieję, że kolejnym razem będzie jeszcze szybciej! ;)
5 5.0 / 5.0         Autor:         24.10.2014 g. 13:08
Wszystko na czas, a jakość świetna!
5 5.0 / 5.0         Autor:         24.10.2014 g. 13:05
Miła i szybka obsługa:)
5 5.0 / 5.0         Autor:         24.10.2014 g. 12:39
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         24.10.2014 g. 11:03
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         21.10.2014 g. 21:40
Szybka sprawna realizacja, fachowe doradztwo i przygotowanie projektu. Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         21.10.2014 g. 18:50
Jestem bardzo zadowolony z usługi, Firma godna polecenia!!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         21.10.2014 g. 16:24
Super Sprzedawca! Bardzo miły kontakt. Szybka realizacja. Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         21.10.2014 g. 12:50
Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         17.10.2014 g. 20:10
Szybka i bardzo profesjonalna obsługa, polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         16.10.2014 g. 13:48
Rewelacja! Bardzo polecam, jestem zachwycona!
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.10.2014 g. 18:42
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.10.2014 g. 16:39
Jestem pod wrażeniem szybkości działania tej firmy. Przesyłka zgodna z zamówieniem, dostarczona w 22godz. po złożeniu zamówienia. Brawo!
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.10.2014 g. 23:20
Daje 5 gwiazdek! wszystko super!
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.10.2014 g. 16:00
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         26.09.2014 g. 15:24
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         26.09.2014 g. 15:24
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         25.09.2014 g. 09:31
Szubkie i profesjonalne wykonanie. Polecam tę firmę.
5 5.0 / 5.0         Autor:         24.09.2014 g. 09:21
Szybka realizacja i wysyłka. Polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         22.09.2014 g. 16:14
Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         20.09.2014 g. 18:21
Polecam, bardzo fajna pieczątka, szybka realizacja zamówienia.
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.09.2014 g. 21:13
Polecam! szybka realizacja i pełen profesjonalizm :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         18.09.2014 g. 09:25
Profesjonalizm Firmy począwszy od wysłania mailem zamówienia, a skończywszy na odbiorze pieczątek. Polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         17.09.2014 g. 10:59
Szybko, sprawnie i z ogromną gamą możliwości wizualnych, poprostu spełnia wszelkie oczekiwania i w niewygórowanych cenach
5 5.0 / 5.0         Autor:         16.09.2014 g. 12:58
Szybka realizacja i wysyłka.Polecam :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         16.09.2014 g. 09:44
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.09.2014 g. 19:24
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.09.2014 g. 19:39
Szybka realizacja, pieczątkę przysłano na drugi dzień od zamówienia! jestem bardzo zadowolona, polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.09.2014 g. 01:41
Powiem tak.... to, że ładnie, szybko i sprawnie to jeszcze nic, ale jak nie radziłam sobie z systemem a Państwo zadzwonili i pomogli... no KLASA ŚWIATOWA!!! Dziękuję serdecznie i polecam :-)
5 5.0 / 5.0         Autor:         02.09.2014 g. 10:07
Realizacja dobra Wydział Chemii Uniwersytetu Jagiellońskiego ;)
5 5.0 / 5.0         Autor:         02.09.2014 g. 09:44
Rewelacyjny kontakt, bardzo szybki czas realizacji. Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         01.09.2014 g. 15:02
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         01.09.2014 g. 15:00
Pełen profesjonalizm. Tylko pogratulować! Dziękuję i Polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         29.08.2014 g. 01:25
Szybko sprawnie i dokładnie, pomogą doradzą i wygląda lepiej niż się myślało. POLECAM GORĄCO !
5 5.0 / 5.0         Autor:         26.08.2014 g. 21:29
Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         26.08.2014 g. 14:22
Polecam ;)
5 5.0 / 5.0         Autor:         25.08.2014 g. 20:35
Super ekspresowa realizacja, bardzo dobry kontakt. Polecam w 100%
5 5.0 / 5.0         Autor:         21.08.2014 g. 17:27
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Profesjonalne podejście do klienta, szybka realizacja. Firma godna polecenia.
5 5.0 / 5.0         Autor:         17.08.2014 g. 21:12
Bardzo dobre wykonanie i kontakt (online). Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         14.08.2014 g. 07:31
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.08.2014 g. 13:37
Szybko i profesjonalnie. Zadowolenie w 100%
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.08.2014 g. 11:49
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.08.2014 g. 11:06
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         12.08.2014 g. 15:57
Bardzo szybka realizacja:) przesłka dotarła już na drugi dzień! Pełen profesjonalizm!!! Gorąco polecam!!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.08.2014 g. 18:20
Po prostu wielkie WOW! Idealny kontakt, idealne wykonanie, ekspresowa dostawa! Jestem pod ogromnie pozytywnym wrażeniem :) Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         06.08.2014 g. 12:21
Realizacja spełniła nasze oczekiwania. Pieczątki są ok. Prośba na przyszłość o adnotację na fakturze, że zapłacono albo do zapłaty pozostało 0. Przecież wykonaliśmy przelew przed realizacją. Dziękujemy
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.08.2014 g. 10:07
Pomimo wakacji wszystko naprawdę ekspresowo!
5 5.0 / 5.0         Autor:         31.07.2014 g. 14:56
Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         30.07.2014 g. 08:23
Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         29.07.2014 g. 14:21
Udało mi się i byłam 5000 klientem. Jestem bardzo zadowolona z usługi i wykonanej pieczątki. Realizacja ekspresowa oraz nietuzinkowe podejście do klienta. Oby więcej takich firm. A właścicielon życzę kolejncyh 5000 równie zadowolonych klientów co ja! :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         28.07.2014 g. 09:55
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         24.07.2014 g. 18:17
Wzorowo!
5 5.0 / 5.0         Autor:         23.07.2014 g. 10:32
Wszystko szybko, sprawnie i wygodnie. Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         22.07.2014 g. 21:18
Szybkie zamówienie, świetny kontakt, bardzo dobra jakoś wykonania. Bardzo szybki czas realizacji- dziś zamówienie jutro odbiór przesyłki. Firma godna polecenia.
5 5.0 / 5.0         Autor:         18.07.2014 g. 18:25
Szybko i sprawnie...Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         14.07.2014 g. 14:36
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.07.2014 g. 09:36
Szybko, fachowo - Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.07.2014 g. 13:59
Super kontakt, szybka realizacja, wszystko zgodne z zamówieniem. Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.07.2014 g. 12:29
Nie mam żadnych zastrzeżeń do zrealizowanego zamówienia. Wszystko szybko, sprawnie i bez najmniejszych kłopotów. Serdecznie polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.07.2014 g. 18:43
Projekt wykonany w ekspresowym tempie! Jestem w szoku:) Przesyłka też ekspresowa.
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.07.2014 g. 14:46
Super! Super! Super!
5 5.0 / 5.0         Autor:         01.07.2014 g. 18:58
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         27.06.2014 g. 16:11
Wszystko w jak najlepszym porządku . polecam i pozdrawiam .
5 5.0 / 5.0         Autor:         20.06.2014 g. 12:35
Projekt wykonany zgodnie z uwagami. Paczka została dostarczona dokładnie w 24h po zamówieniu - polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.06.2014 g. 08:25
Bardzo dobra jakosc pieczatki i bardzo szybka dostawa.Goraco polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         18.06.2014 g. 11:12
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         17.06.2014 g. 10:06
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.06.2014 g. 22:43
BARDZO SOLIDNA FIRMA POLECAM
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.06.2014 g. 18:16
Rewelacyjny kontakt, ekspresowa wysyłka. Super pieczątka. GORĄCO POLECAM!!!!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.06.2014 g. 13:28
Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.06.2014 g. 09:46
Firma jest bardzo przychylnie nastawiona do klientów. Przesyłka jest ekspresowa, a dział obsługi klienta pomaga rozwiązać każdy problem z działaniem pieczątki,
5 5.0 / 5.0         Autor:         06.06.2014 g. 10:32
Naprawdę ekspresowa dostawa, a pieczątka 1. klasa!
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.06.2014 g. 09:52
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.06.2014 g. 08:30
Szybko i sprawnie. Profesjonalizm w pełnym wydaniu. Dziękuję
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.06.2014 g. 12:48
Jestem bardzo zadowolony! Pieczątka wykonana zgodnie z przesłanym projektem i wszystko dostarczone następnego dnia.
5 5.0 / 5.0         Autor:         29.05.2014 g. 10:30
Super pieczątka :) Czas realizacji zdumiewająco szybki, kontakt bardzo dobry. Na pewno powrócę jeszcze do Świata Pieczątek :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         28.05.2014 g. 22:43
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         27.05.2014 g. 22:10
szybka realizacja jak najbardziej polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         27.05.2014 g. 14:50
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.05.2014 g. 15:41
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.05.2014 g. 10:14
Bardzo fajnie. Estetyczne pieczątki, szybciutka dostawa. Polecamy
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.05.2014 g. 11:11
profesjonalna i szybka obsługa, szybki i miły kontakt, błyskawiczna wysyłka - po kilku godzinach od złożenia zamówienia, rewelacja
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.05.2014 g. 17:34
Bardzo polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         06.05.2014 g. 22:03
Idealny kontakt, szybka obsługa. Indywiddualne podejście do klienta. Pieczątka wykonana zgodnie z zamówieniem. Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         01.05.2014 g. 13:11
Szyko i tanio , Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         30.04.2014 g. 11:37
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         29.04.2014 g. 18:23
Bardzo szybko i rzetelnie, dziękuję za współpracę.
5 5.0 / 5.0         Autor:         22.04.2014 g. 14:52
Realizacja zamówienia na najwyższym poziomie. Przesyłka błyskawicznie dotarła do miejsca wysyłki. POLECAM!!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         22.04.2014 g. 07:51
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         16.04.2014 g. 18:47
szybko, sprawnie i konkretnie. dziękuję
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.04.2014 g. 17:42
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.04.2014 g. 00:17
Szybko i bezproblemowo :) Zdecydowanie polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.04.2014 g. 07:44
Polecam! Szybko i bardzo starannie! Na pewno jeszcze skorzystam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.04.2014 g. 19:24
szybko sprawnie polecam......
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.04.2014 g. 11:21
W pełni polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.04.2014 g. 16:22
szybko i sprawnie
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.04.2014 g. 16:42
Profesjonalny serwis. Bardzo dobry i szybki kontakt mailowy.Obsluga i przesylka za granice przeszla bardzo szybko. Polecamy serdecznie.
5 5.0 / 5.0         Autor:         02.04.2014 g. 09:51
Polecam, firma sprawnie działa, pieczątka super!
5 5.0 / 5.0         Autor:         27.03.2014 g. 21:30
Bardzo polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.03.2014 g. 06:32
Szybka realizacja, ekspresowa dostawa, polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.03.2014 g. 18:07
użytkownik nie dodał komentarza
4 4.0 / 5.0         Autor:         09.03.2014 g. 08:04
Fatalna firma kurierska - poimo otrzymanej informcji, iż po 16:00 moge odebrac paczkę, kurire odmówił przywiezenia jej w takich godzinach. I zostawił paczkę u sąsiadów. Nadmieniam iż w zamówieniu zaznaczono, iż po 16:00 ktoś jest w domu.
Świat Pieczątek™:
Przepraszamy za niedogodności. Firmę kurierską zmieniliśmy.
5 5.0 / 5.0         Autor:         06.03.2014 g. 11:56
Wszystko załatwione bardzo szybko i sprawnie. Polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         28.02.2014 g. 19:16
Wszystko ok., tylko kurier spóźniony.
5 5.0 / 5.0         Autor:         28.02.2014 g. 12:07
wszystko OK, ekspresowa dostawa, polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         26.02.2014 g. 15:41
Świetnie zaprojektowana strona, która prowadzi krok po kroku od wprowadzenia danych osobowych oraz za co pochwała własnego logo. Ponadto szybki czas realizacji projektu i wysyłka. Polecam - pełen profesjonalizm!
5 5.0 / 5.0         Autor:         25.02.2014 g. 21:42
Bardzo rzetelna firma. Świetny kontakt, szybkie działanie...
5 5.0 / 5.0         Autor:         25.02.2014 g. 18:09
Wszystko jak najbardziej ok Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         24.02.2014 g. 14:37
użytkownik nie dodał komentarza
4.5 4.5 / 5.0         Autor:         19.02.2014 g. 22:08
Po początkowych trudnościach, realizacja zamówienia w tempie ekspresowym. Było by 5 gdyby nie pomyłka. Dziękuję za szybką przesyłkę. Pozdrawiam
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.02.2014 g. 22:01
serdecznie polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         18.02.2014 g. 20:46
szybka realizacja zamówienia.
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.02.2014 g. 18:38
Szybko i efektownie, będe jeszcze zamawiać.
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.02.2014 g. 11:09
Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         12.02.2014 g. 22:33
Pieczątka wysokiej jakości, zgodna z zamówionym wzorem. Obsługa szybka, miła i fachowa. Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.02.2014 g. 19:08
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.02.2014 g. 08:24
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.02.2014 g. 15:06
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.02.2014 g. 13:29
szybka przesyłka,profesjonalna obsługa.Towar zgodny z opisem
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.02.2014 g. 09:10
Niesamowicie szybko i zgodnie z zamówieniem. Bardzo polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.02.2014 g. 00:56
Wszystko jak należy -sprawnie , profesjonalnie i baaardzo miło.Polecam bardzo :))
5 5.0 / 5.0         Autor:         06.02.2014 g. 10:32
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.02.2014 g. 21:43
Jestem bardzo zadowolona - bardzo dobry kontakt, bardzo szybka realizacja. Na pewno będę Państwa polecać i jeszcze kiedyś skorzystam z Państwa usług. Dziękuję.
Świat Pieczątek™:
Bardzo dziękujemy za pozytywną ocenę. Jeszcze raz przepraszamy za pomyłkę z naszej strony. Niezwykle nas cieszy, że sposób rozwiązania reklamacji spełnił Pani oczekiwania.
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.02.2014 g. 18:31
Świetne wykonanie, ekspresowe. Dobry kontakt i super szybka wysyłka. Polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.02.2014 g. 12:17
Rewelacyjna jakość wykonania, niesamowita szybkość realizacji oraz bardzo miła obsługa. Na pewno jeszcze skorzystam i będę polecał.
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.02.2014 g. 11:34
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.02.2014 g. 14:49
Momentalna reakcja, fantastyczne wyjście naprzeciw potrzebom klienta. Super!
5 5.0 / 5.0         Autor:         30.01.2014 g. 21:05
super obsługa szybka realizacja polecam!!!!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         30.01.2014 g. 17:38
Znakomita firma ! Bardzo dobry kontakt i szybka realizacja ! Serdecznie polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         25.01.2014 g. 11:08
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         24.01.2014 g. 13:41
Wzorowe wykonanie. Stempel na 5+. Polecam wszystkim świat pieczątek.
5 5.0 / 5.0         Autor:         22.01.2014 g. 13:40
Profesjonalne wykonanie, błykawiczna wysyłka. Polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         21.01.2014 g. 23:57
super pieczątka, szybka realizacja i wysyłka. POLECAM
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.01.2014 g. 15:30
Szybo i sprawie . Szkoda że nie ma mozliwosci podglądu pieczątki po złożeniu zamówienia , ale jest OK :-)
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.01.2014 g. 12:01
Bardzo wygodny interfejs na stronie internetowej do wyboru/tworzenia wzoru pieczątki. Profesjonalna i błyskawiczna realizacja. Jakość pieczątki bez zastrzeżeń. Polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.01.2014 g. 18:00
Błyskawiczna realizacja, sklep godny polecenia!
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.01.2014 g. 15:38
Zaskoczenie pełne ze względu na jakość zainteresowanie i realizacje zamówienia. Nie upłyneło nawet 24 godziny od zamówienia a pieczątka w firmie. Pełen profesjonalizm i zadowolenie moje. Dziękuje i pozdrawiam Cały świat Pieczątek.
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.01.2014 g. 10:57
Polecamy! Na pewno skorzystamy jeszcze nie raz!
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.01.2014 g. 16:29
Szybka i sprawna obsługa! Czekałam krócej na wyrób pieczątki niż w tradycyjnym zakładzie pieczątkarskim :) Polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.01.2014 g. 15:17
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.01.2014 g. 11:21
Wysoka jakość, dobry i szybki kontakt, POLECAM!
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.01.2014 g. 15:46
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.01.2014 g. 14:10
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, przesyłka dotarła do mnie nawet w Sylwestra! A moja pieczątka jest doskonała, precyzyjnie wykonana pomimo wymyślnego motywu graficznego, dokładnie taka jak chciałam, a nawet lepsza. Gorąco polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         02.01.2014 g. 16:52
Zamówienie na dwie pieczątki złożone o godzinie 11, doręczone o 16 :-) Jestem pod wrażeniem
5 5.0 / 5.0         Autor:         02.01.2014 g. 12:11
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         31.12.2013 g. 16:04
Jestem bardzo zadowolona z usługi: pieczątka jest ładna a wysyłka bardzo szybka, mimo, że nie była to opcja ekspresowa.
5 5.0 / 5.0         Autor:         31.12.2013 g. 08:06
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         28.12.2013 g. 16:56
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         27.12.2013 g. 16:01
Ekspresowo i profesjonalnie! Bardzo polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         23.12.2013 g. 15:24
Bardzo dobry kontakt, miłe doradztwo i ekspresowa realizacja!
5 5.0 / 5.0         Autor:         20.12.2013 g. 13:29
Świetna realizacja i rzeczywiście ekspresowa wysyłka - wczoraj o 14 zamówienie przyjęte do realizacji, dzisiaj z samego rana kurier puka do drzwi. Plus także za profesjonalną obsługę, polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.12.2013 g. 13:56
Bardzo szybko i jakosne! Polecam!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.12.2013 g. 13:11
Niespotykana wręcz szybkość realizacji oraz precyzja wykonania!
5 5.0 / 5.0         Autor:         18.12.2013 g. 17:25
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         18.12.2013 g. 08:49
Doskonała firma, ekspresowe wysyłki i cudowny kontakt :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         16.12.2013 g. 16:16
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         14.12.2013 g. 19:53
Błyskawiczna realizacja-towar zgodny z zamówieniem. Dziękuję!
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.12.2013 g. 19:29
szybko i sprawnie polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.12.2013 g. 18:07
Doskonały kontrachent . Realizacja zamówienia błyskawiczna. Polecam!!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.12.2013 g. 14:11
szybko, sprawnie, profesjonalnie i doskonałe wykonanie
5 5.0 / 5.0         Autor:         06.12.2013 g. 19:16
Bardzo jestem zadowolony z kontaktu i usługi. Dziękuję
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.12.2013 g. 18:09
Bardzo miła i profesjonalna obsługa, doskonały kontakt na każdym etapie. A pieczątka dokładnie taka, jaką chciałam. Bardzo polecam i pozdrawiam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         29.11.2013 g. 09:47
POLECAM !! Pieczątka wykonana sprawnie i szybko a dostawa błyskawiczna. Dodatkowo cały czas mogłem liczyć na życzliwą pomoc przy dostosowywaniu projektu do moich wymagań.
5 5.0 / 5.0         Autor:         29.11.2013 g. 08:50
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         28.11.2013 g. 01:10
Firma profesjonalna. Szybki termin realizacji. Bardzo dobry kontakt z klientem. Szczerze polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         27.11.2013 g. 11:34
Profesjonalizm. 100 % zgodności, naprawdę szybko działacie. Aż miło robić z Państwem interesy.Dziękujemy i pozdrawiamy.
5 5.0 / 5.0         Autor:         26.11.2013 g. 14:29
Bardzo szybka obsługa mimo zaznaczonej opcji dodatkowej akceptacji projektu. Strona bardzo czytelna, każdy krok postępowania z zamówieniem szczegółowo opisany. Bardzo profesjonalnie. Polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         26.11.2013 g. 14:04
Profesjonalna obsługa i błyskawiczna realizacja zamówienia! Polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         25.11.2013 g. 16:51
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         21.11.2013 g. 19:23
Bardzo szybka i sprawna usluga. Strona internetowa firmy czytelna. Pieczatka dokladnie taka, jaka chcialam. Szybka wysylka. Polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         20.11.2013 g. 13:15
Jesteśmy bardzo mile zaskoczeni sprawnością realizacji zamówienia. Transakcja od momentu złożenia zamówienia, do momentu dostarczenia pieczątki przebiegła wzorowo! Gorąco polecamy.
4.5 4.5 / 5.0         Autor:         19.11.2013 g. 21:00
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         14.11.2013 g. 16:03
Bardzo dziękuje za profesjonalną obsługę. Od złożenia zamówienia do odebrania przesyłki cały czas jest się informowanym .Pełen profesjonalizm.
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.11.2013 g. 20:46
pieczątka super,fajny kolor, ładna czcionka, szybka dostawa, jestem bardzo zadowolona
5 5.0 / 5.0         Autor:         12.11.2013 g. 09:27
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Estetyczne wykonanie. Firma godna polecenia.
5 5.0 / 5.0         Autor:         12.11.2013 g. 09:22
Błyskawiczna realizacja, doskonałe wykonanie. Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.11.2013 g. 20:01
Bardzo szybko, profesjonalnie. POLECAM!
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.11.2013 g. 18:24
bardzo szybka realizacji i tak jak chciałem a nawet lepszy projekt pieczątki nie typowej, Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.11.2013 g. 17:13
Super szybko! Jestem pod wielkim wrażeniem!
5 5.0 / 5.0         Autor:         06.11.2013 g. 19:59
Dziękuję bardzo, pieczątka jest świetnie wykonana i szybko przesłana. Jestem bardzo zadowolony z produktu. Pozdrawiam wszystkich.
5 5.0 / 5.0         Autor:         06.11.2013 g. 17:24
Bardzo szybka i sprawna realizacja zlecenia. Produkt wykonany zgodnie z zamówieniem. Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         06.11.2013 g. 13:49
100% zadowolenia :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         06.11.2013 g. 09:32
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.11.2013 g. 11:04
Pełen profesjonalizm. Ładny projekt i niesamowicie szybka realizacja zamówienia.Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         29.10.2013 g. 12:44
Szybka, profesjonalna i miła obsługa. Serdecznie polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         25.10.2013 g. 10:15
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         24.10.2013 g. 22:20
Realizacja od zamówienia do dostarzenia 25h i to nie ruszając się z miejsca. Duży pozytyw za szybkosć i jakość realizacji zamówienia. Polecam!!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         23.10.2013 g. 17:22
Błyskawiczne dostarczenie pieczątki. Od momentu złożenia zamówienia niecałe 2 godziny!!! POLECAM
5 5.0 / 5.0         Autor:         21.10.2013 g. 13:05
Bardzo polecam. W piątek po południu zamówiłem, a w dziś rano już dostałem. Nie spodziewałem się, że będzie tak szybko. Projekt super!
5 5.0 / 5.0         Autor:         16.10.2013 g. 17:51
Profesjonalnie i tanio. Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         16.10.2013 g. 17:34
Profesjonalizm w kązdym calu. Polecam bez wachania.
5 5.0 / 5.0         Autor:         16.10.2013 g. 15:00
Wszystko ok, Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.10.2013 g. 19:03
Profesjonalnie pod każdym względem, szybko i na temat. Gorąco polecam.
4.5 4.5 / 5.0         Autor:         10.10.2013 g. 14:20
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.10.2013 g. 14:48
Gdyby wszystkie firmy tak działały, to życie byłoby super !! Polecam
4 4.0 / 5.0         Autor:         08.10.2013 g. 10:20
Projekt był super, wykonanie fatalne. Skoro nie widać poprawnej ortografii jakąś czcionką, można było zaproponować inną. Zamiast "Mała Czarna", jest napisane "Mala Czarna". Nie jestem zadowolona.
Świat Pieczątek™:
Załączamy fragment projektu, który Pani wybrała. Kreseczka w ł jest cienka, ale przy odpowiednim dociśnięciu widoczna. Gdyby złożyła Pani reklamację z pewnością znaleźlibyśmy satysfakcjonujące Panią rozwiązanie.
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.10.2013 g. 20:47
Witam, pieczątka idealna, ale proszę pilnować zawodnych kurierów niewywiązujących się z poleceń. Pozdrawiam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.10.2013 g. 15:14
Bardzo fachowa obsługa, profesjonalne doradztwo w zakresie doboru odpowiedniego modelu pieczątki i niezwykle szybka realizacja zamówienia.
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.10.2013 g. 21:11
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.10.2013 g. 13:16
Bardzo ale to bardzo dobra obsluga ! szacunek ! rownie bardzo dobra jakosc wykonania ! polecam gorąco ta firmę!
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.10.2013 g. 13:00
pełny profesjonalizm
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.10.2013 g. 12:01
Błyskawiczna realizacja i jeszcze szybsza wysyłka. 1000% zadowolenia!
5 5.0 / 5.0         Autor:         02.10.2013 g. 12:50
Super firma. Pomocna i miła obsługa. 100% satysfakcji.
5 5.0 / 5.0         Autor:         01.10.2013 g. 12:16
Wszystko dobrej jakości, szybko, sprawnie. Polecam :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         26.09.2013 g. 23:03
Polecam;)
4.5 4.5 / 5.0         Autor:         25.09.2013 g. 20:32
ogólnie wszystko super - błyskawicznie i zgodnie z zamówieniem. Nie wiem tylko, czy jakość gumki nie powinna być lepsza. POLECAM!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.09.2013 g. 12:44
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.09.2013 g. 10:46
Przeglądałam wiele stron internetowych oferujących pieczatki i bardzo się cieszę, że wybrałam właśnie tę. Szybka dostawa, wczoraj zamówiłam - dzisiaj mam. Strona bardzo czytelna łatwo się zamawia. Gorąco polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         17.09.2013 g. 02:17
Znakomita firma, błyskawiczna realizacja, żadnych utrudnień przy zmianie zamówienia i natychmiastowy zwrot nadpłaty. Projekt był taki jak trzeba bez zbędnego tłumaczenia. Faktura VAT bez zarzutu. Pieczątka idealna. Polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.09.2013 g. 14:54
firma profesjonalna. Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.09.2013 g. 11:19
Wszystko w najlepszym porządku ;) szybko i sprawinie . Polecamy Serdecznie !
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.09.2013 g. 20:36
Bardzo szybkie i sprawne dzialanie, pieczatka dziala jak nalezy. Jestem zadowolony z tego zakupu.
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.09.2013 g. 16:52
Absolutnie perfekcyjnie! Goraco polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         28.08.2013 g. 12:47
Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         27.08.2013 g. 14:47
Profesjonalna obsługa, szybka i sprawna wysyłka
5 5.0 / 5.0         Autor:         27.08.2013 g. 13:29
Polecam wszystkim którzy chcą szybko, z projektem i mieć dobry produkt w dobrej cenie!!! I szybkość to domena tej firmy:)
5 5.0 / 5.0         Autor:         24.08.2013 g. 15:23
Kontak, Szybkość i Ceny - polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         21.08.2013 g. 14:04
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         21.08.2013 g. 07:43
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         20.08.2013 g. 11:48
Usługę mogę określić jednym słowem - ekspres :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.08.2013 g. 11:05
Jest mi bardzo miło, że mogę wystawić pozytywny komentarz. Firma jest bardzo rzetelna i w pełni profesjonalna. Zamówienie zostało zrealizowane ekspresowo, podobnie jak dostarczenie przesyłki. Projekt i wykonanie w efekcie końcowym przejżyste. Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         14.08.2013 g. 18:23
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Dodatkowym atutem jest możliwość śledzenia przesyłki. Polecam w 100%.
5 5.0 / 5.0         Autor:         14.08.2013 g. 17:32
Tanio,szybko i sprawnie.Pełen profesjonalizm.
5 5.0 / 5.0         Autor:         14.08.2013 g. 14:33
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, wszystko zgodnie z życzeniem a dodatkowo miła obsługa. Polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         12.08.2013 g. 15:01
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.08.2013 g. 19:33
Dziękujemy za szybką realizację zamówienia. Jakość oraz wykonanie, dokładnie tak jak chcieliśmy. Dołączamy do grona Waszych zadowolonych klientów
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.08.2013 g. 13:03
super szybka obsługa, wczoraj popołudniu zamawiałam, dziś o 12.00 już była. Brawo!!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.08.2013 g. 09:23
Wszystko idealnie jak w zamowieniu
5 5.0 / 5.0         Autor:         31.07.2013 g. 14:41
Miła i szybka obsługa. Pieczątka bardzo ładna.
5 5.0 / 5.0         Autor:         25.07.2013 g. 13:12
jestem bardzo zadowolona super
5 5.0 / 5.0         Autor:         24.07.2013 g. 16:47
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         24.07.2013 g. 09:19
Super! Bardzo szybko. Wczoraj po południu złożyłam zamówienie i już mam pieczątki!
5 5.0 / 5.0         Autor:         23.07.2013 g. 14:30
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         18.07.2013 g. 17:55
Jestem zachwycona obsługą klienta,niesamowicie życzliwe podejście! przesyłka ekspresowa,ciągły kontakt z firmą,pieczątka piękna! wszystko bardzo wyraźne!polecam najbardziej!!:)dałabym dużo więcej niż 5 gwiazdek !!:)!
5 5.0 / 5.0         Autor:         16.07.2013 g. 13:58
Dziękujemy za bardzo profesjonalną współpracę - po złożeniu zamówienia bardzo szybko trzymaliśmy projekt, natomiast po akceptacji projektu wysyłka była automatyczna. Będziemy polecać Państwa firmę.
5 5.0 / 5.0         Autor:         12.07.2013 g. 21:24
Wszystko super. Szybko i sprawnie a wygląd zgodnie z prośbą. Pieczątka także udana. Polecam wszystkim
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.07.2013 g. 06:17
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.07.2013 g. 11:13
Super szybkie wykonanie pieczątki (na następny dzień była u mnie), porządnie zrobiona, rewelacja.
5 5.0 / 5.0         Autor:         02.07.2013 g. 22:41
Współpraca na wysokim poziomie. Dziękuję za zaangażowanie.
5 5.0 / 5.0         Autor:         01.07.2013 g. 22:38
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         29.06.2013 g. 16:30
Błyskawicznie, rzetelnie, bezproblemowo, profesjonalnie.
5 5.0 / 5.0         Autor:         28.06.2013 g. 14:10
Pieczątka z grafiką wyszła świetnie! Polecam! Błyskawiczna realizacja
5 5.0 / 5.0         Autor:         26.06.2013 g. 11:42
Super obsługa, szybko i profesjonalnie.
5 5.0 / 5.0         Autor:         25.06.2013 g. 11:30
Bardzo szybko i bez problemów.
5 5.0 / 5.0         Autor:         25.06.2013 g. 08:52
dziś zamówione, dziś dostarczone, ekspresowa realizacja, miło i profesjonalnie.
5 5.0 / 5.0         Autor:         24.06.2013 g. 22:37
b.szybko i perfekcyjnie wykonane, drogo :))
5 5.0 / 5.0         Autor:         20.06.2013 g. 13:35
Zajebista Firma! Polecam wszystkim! Dziękuję i Pozdrawiam
5 5.0 / 5.0         Autor:         20.06.2013 g. 09:30
Błyszkawicznie zrealizowane zamówienie! polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.06.2013 g. 19:42
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.06.2013 g. 17:09
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.06.2013 g. 13:37
Bardzo szybka i fachowa obsługa. Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         18.06.2013 g. 10:25
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.06.2013 g. 23:11
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         14.06.2013 g. 17:57
Gorąco polecam wszystkim, profesjonalna obsługa i błyskawiczna realizacja zlecenia a do tego darmowa wysyłka kurierem.
5 5.0 / 5.0         Autor:         14.06.2013 g. 15:41
Miła transakcja, szybka dostawa. Dziękuję :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.06.2013 g. 17:49
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.06.2013 g. 13:59
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.06.2013 g. 12:24
Szybka, profesjonalna obsługa. Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         06.06.2013 g. 16:35
Zledwie kilka godzin i przesyła wysłana, polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.06.2013 g. 17:58
Pieczątka ok, bardzo dobra komunikacja mailowa, zamówienie internetowe naprawdę ekspresowe. Mogę polecić.
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.06.2013 g. 14:14
Szybka i wysokiej jakości realizacja zamówienia
5 5.0 / 5.0         Autor:         01.06.2013 g. 17:20
Zaangażowanie i poświęcenie! Wielki plus dla tej firmy!
5 5.0 / 5.0         Autor:         23.05.2013 g. 20:49
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         23.05.2013 g. 11:58
Wczoraj zamówiłem pieczątkę i właśnie przed chwilą ją dostałem. Super!
5 5.0 / 5.0         Autor:         23.05.2013 g. 11:55
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         22.05.2013 g. 14:40
Bardzo szybko i bez problemów.
5 5.0 / 5.0         Autor:         17.05.2013 g. 22:33
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         16.05.2013 g. 17:03
Bardzo dziękuję! Genialna obsługa :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.05.2013 g. 09:55
ekspresowa realizacja, polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.05.2013 g. 14:27
Super szybko i bezproblemowo!
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.05.2013 g. 12:39
Wysoka jakość obsługi, szybka realizacja projektu, ceny konkurencyjne
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.05.2013 g. 09:07
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         12.05.2013 g. 18:16
Wróciłem właśnie do domu i pieczątka już na mnie czekała od piątku! Super!
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.05.2013 g. 16:37
Wszystko super!
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.05.2013 g. 16:06
Zamó∑ienie zrealizowane szybko i starannie. Pieczątka działa bardzo dobrze.
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.05.2013 g. 08:19
Błyskawiczna realizacja zamówienia. Kilkanaście minut po złożeniu zamówienia był gotowy projekt, a pół godziny później pieczątka została wysłana.
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.05.2013 g. 17:13
Doskonała pieczątka i bardzo szybko dostawa.
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.05.2013 g. 12:18
Wczoraj o 16 zamówiełem pieczątkę i właśnie mi ją przyniósł kurier1! Superekstra expresowo! Bardzo polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.05.2013 g. 12:16
Dziękujemy i polecamy.
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.05.2013 g. 21:08
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.05.2013 g. 20:56
Bardzo prosty sposób na pieczątkę. Polecam wszystkim!
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.05.2013 g. 19:43
Śliczny projekt i bardzo miła obsługa, serdecznie dziękuję :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.05.2013 g. 08:11
BARDZO DOBRA OBSŁUGA SZYBKO I PROFESJONALNIE, Pioeczątki otrzymałem jeszcze tego samego dnia
5 5.0 / 5.0         Autor:         06.05.2013 g. 21:03
Rewelacja! Drugi raz zamawiałem i na pewno jeszcze nie raz skorzystam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         29.04.2013 g. 13:41
Usługa wykonana bardzo szybko i sprawnie, jakość pieczątki bardzo dobra.
5 5.0 / 5.0         Autor:         27.04.2013 g. 20:04
Błyskawiczna i sprawna osługa. POLECAM!!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.04.2013 g. 08:33
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         18.04.2013 g. 19:43
Superpieczątkę dostałam wprost błyskawicznie. Dziękuję i gratuluję.
5 5.0 / 5.0         Autor:         16.04.2013 g. 19:45
Profesjonalna obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Chętnie poleciłbym innym Państwa firmę. Dziękuję.
5 5.0 / 5.0         Autor:         16.04.2013 g. 15:07
Ocena maksymalna. Super obsługa, świetny projekt i wykonanie, błyskawiczna dostawa. Na pewno wrócę i polecam! :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         16.04.2013 g. 09:56
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.04.2013 g. 09:28
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.04.2013 g. 13:59
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.04.2013 g. 14:27
Dostałam bardzo ładne i fajne pieczątki do tego bardzo szybko.
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.04.2013 g. 22:34
POLECAM W 100%. CHWILA WACHANIA PRZY ZAMÓWTRONY? ZROBIĆ NA MIEJSCU W SWOIM MIEŚCIE CZY SPRÓBOWAĆ WŁASNIE ZE ŚWIATA PIECZĄTEK. WYBRAŁEM I TO BYŁO DOBRE ROZWIĄZANIE. SKŁADAM ZAMÓWIENIE O GODZ.12 A O 15 MAIL OD FIRMY ŻE JUŻ GOTOWE I WYSYŁAJĄ :) POLECAM
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.04.2013 g. 15:29
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.04.2013 g. 23:25
Wszystko w jak najlepszym porządku, profesjonalnie i expresowo!!!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.04.2013 g. 12:23
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.04.2013 g. 16:37
Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.04.2013 g. 13:46
Pieczątka została wykonana bardzo dobrze.Dokładnie taka jaką chciałam.Bardzo szybko została dostarczona.Jestem bardzo zadowolona.Polecam Świat pieczatek!Dziękuję !
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.04.2013 g. 10:31
Profesjonalne i dokładne wykonanie oraz expresowa przesyła. Gorąco polecam Świat Pieczątek.
5 5.0 / 5.0         Autor:         28.03.2013 g. 00:30
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         27.03.2013 g. 17:25
Duża oferta, natychmiastowa realizacja i szybka dostawa. Na pewno skorzystam ponownie:)
5 5.0 / 5.0         Autor:         26.03.2013 g. 11:12
Jest pod ogromnym wrażeniem tego jak szybko otrzymałem moją pieczątkę i jak dobrze została wykonana. Bardzo dziękuję! Z pewnością nie jest to ostatnia pieczątka, którą u Państwa zamówiłem.
5 5.0 / 5.0         Autor:         22.03.2013 g. 15:59
Rewelacyjna cena i szybkość realizacji. Pieczątka dokładnie taka, o jaką mi chodziło, gorąco polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         22.03.2013 g. 12:51
Polecam , szybko sprawnie i profesjonalnie.
5 5.0 / 5.0         Autor:         20.03.2013 g. 14:17
Bardzo szybko i profesjonalnie. Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         17.03.2013 g. 16:25
Wszystko sprawnie poszło. Wszystkim polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         14.03.2013 g. 19:27
bardzo szybko i profesjonalnie polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.03.2013 g. 11:43
Re-we-la-cja! Dawno nie spotkałem się z tak profesjonalną firmą i tak szybką dostawą.
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.03.2013 g. 14:02
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.03.2013 g. 18:31
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.03.2013 g. 10:08
Serdecznie dziękujemy za wysłanie zamówienia, wszystkie pieczątki dotarły do nas i nie ma z nimi żadnych problemów.
5 5.0 / 5.0         Autor:         28.02.2013 g. 14:14
Szybko i bezproblemowo. Jednym słowem rewelka.
5 5.0 / 5.0         Autor:         28.02.2013 g. 13:50
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         27.02.2013 g. 14:05
Bardzo ekspresowa dostawa i ładny projekt. Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         22.02.2013 g. 17:44
Świetne pieczątki, dziękuję i polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         22.02.2013 g. 09:52
Szybko, bez problemów. POLECAM
5 5.0 / 5.0         Autor:         21.02.2013 g. 18:28
Rewelacyjna pieczątka i świetna obsługa,logo idealne. Wszystko bardzo ekspresowo.Gorąco polecam!!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         21.02.2013 g. 13:55
Nie mam zastrzeżeń. Bardzo szybka wysyłka. polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         20.02.2013 g. 14:25
zrealizowane zamowienie w ciagu 3 godzin. super
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.02.2013 g. 08:18
Niesamowite! Wczoraj około 15:20 zamówiłam pieczątkę, a dzisiaj chwilę po 8 przywiózł mi ją kurier! Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         18.02.2013 g. 16:08
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.02.2013 g. 19:11
Ocena 5. Expresowa firma. zaledwie 2 dni od złożenia zamowienia. serdeczne dzieki!!!!
Świat Pieczątek™:
Dziękujemy za pochlebną opinię. Zwykle zamówienia dostarczamy na następny dzień. Pan złożył zamówienie o 16 (po odjeździe kuriera) dlatego mogliśmy je wysłać dopiero kolejnego dnia. Gdyby złożył je Pan 30 minut wcześniej, to dostałby je Pan już następnego dnia. Proszę sprawdzić. ;)
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.02.2013 g. 15:16
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.02.2013 g. 12:36
Rewelacja. Jeszcze nigdy tak szybko nie otrzymałam zamówienia.
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.02.2013 g. 19:22
Bardzo jestem zadowolona z wykonanych pieczątek. Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         12.02.2013 g. 15:43
Bardzo polecam! Wszystko ekspresowo i profesjonalnie! Z pewnością nie jest to ostatnia pieczątka, którą zamówiłam u Państwa.
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.02.2013 g. 13:42
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.02.2013 g. 11:33
Należę do grona Państwa zadowolonych klientów. Pozdrawiam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         01.02.2013 g. 13:09
Państwa oferta naprawdę robi wrażenie! W ciągu kilkunastu minut od wpłaty dostałem info że pieczątka jest gotowa do wysyłki - a kolejnego dnia już miałem ją u siebie. Oby tak dalej!
5 5.0 / 5.0         Autor:         01.02.2013 g. 13:09
wieczorem zlozylem zamowienie,nastepny dzien godz13 mialem juz pieczatke w reku:)polecam kazdemu,juz dawno sie nie spotkalem z taka profesjonalna firma
5 5.0 / 5.0         Autor:         30.01.2013 g. 15:33
Wszystko idealnie, szybka wysyłka, bardzo fachowo:) Dziękuję i pozdrawiam:)
5 5.0 / 5.0         Autor:         30.01.2013 g. 14:46
Bardzo mocno polecam! Jeszcze tak szybkiego realizacji zamówienia nie miałam! o 11 zamówienie o 14 kurier u mnie, polecam i bardzo dziękuję za świetne wykonanie!
5 5.0 / 5.0         Autor:         23.01.2013 g. 10:32
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.01.2013 g. 16:39
Dziękuję za profesjonalną obsługę i błyskawiczne tempo, aż szkoda że zamówiłem tylko 1 pieczątkę. Strona i formularz zamawiania na 5.
5 5.0 / 5.0         Autor:         17.01.2013 g. 13:07
Jestem bardzo zadowolona, zarówno z pieczątki jak i z obsługi. :) Dziękuję i pozdrawiam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.01.2013 g. 21:52
Wszystko ok. zgodnie z zamówieniem. szybko i sprawnie
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.01.2013 g. 10:10
Polecam. Super kontakt i bardzo szybka realizacja.
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.01.2013 g. 22:42
Rewelacja! Pół roku temu zamówiłem pieczątkę na allegro. Gumka wyglądała jakby ciosał ją kamieniem jakiś neandertalczyk. Dzisiaj odebrałem pieczątkę ze Świata Pieczątek i jest po prostu idealna, do tego na super zielonej gumie. Jestem pod dużym wrażeniem!
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.01.2013 g. 01:03
bardzo udana transakcja. polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.01.2013 g. 16:08
Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.01.2013 g. 17:30
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         22.12.2012 g. 10:45
Pieczątka zgodna z zamówieniem, dziękuję i polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         17.12.2012 g. 11:00
Rewelacyjna pieczątka i świetna obsługa. Wszystko bardzo ekspresowo. Jedynie kurier się spóźnił, ale to już raczej wina pogody i zbliżających się świąt. :-] Bardzo polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         12.12.2012 g. 16:43
Jestem zadowolona.
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.12.2012 g. 09:00
Usługi najwyższej jakości! Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.12.2012 g. 15:02
Expresowo i w świetnej jakości - naprawdę warto.
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.12.2012 g. 13:34
Pieczątki ok, obsługa na najwyższym poziomie. Bardzo szybka dostawa.
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.12.2012 g. 16:36
Zamówiłam dwie pieczątki Trodat i dostałam dwie. Wszystko dobrzze. :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.12.2012 g. 16:30
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.12.2012 g. 13:44
Polecam - drugi raz. :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.12.2012 g. 13:43
Polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.12.2012 g. 19:37
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.12.2012 g. 13:54
Jestem zadowolony. Wszystko było tak jak jest napisane na stronie. Szybko, łatwo i w bardzo dobrej cenie. Polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.12.2012 g. 09:01
Śliczny projekt i śliczna pieczątka! Bardzo dziękuję. :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         30.11.2012 g. 14:01
Tak szybko, że aż jestem zaskoczony.
5 5.0 / 5.0         Autor:         29.11.2012 g. 09:32
ok.
5 5.0 / 5.0         Autor:         20.11.2012 g. 19:16
Polecam - łatwo, szybko i profesjonalnie.
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.11.2012 g. 08:41
Naprawdę ekspresowo! Polecam.
5 5.0 / 5.0         Autor:         16.11.2012 g. 12:04
Super!
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.11.2012 g. 14:51
Wszystko super ekspresowo! Wielki plus za proklienckie podejście! POLECAM!
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.11.2012 g. 11:16
Szybko, sprawnie, polecam !
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.11.2012 g. 08:11
Świetne pieczątki, polecam kieszonkowego trodata.
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.11.2012 g. 08:12
Pieczątki doszły naprawdę ekspresowo. Dziękuję.
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.11.2012 g. 19:56
Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.11.2012 g. 15:28
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.11.2012 g. 09:40
Wszystko szybko i bardzo profesjonalnie! Pieczątka rewelacyjna!
5 5.0 / 5.0         Autor:         30.10.2012 g. 17:00
polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         26.10.2012 g. 13:19
Naprawdę ekspresowo - polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         25.10.2012 g. 17:19
Polecam
5 5.0 / 5.0         Autor:         22.10.2012 g. 13:43
Jestem bardzo miło zaskoczona i serdecznie dziękuję za śliczną pieczątkę.
5 5.0 / 5.0         Autor:         17.10.2012 g. 11:39
ok
5 5.0 / 5.0         Autor:         15.10.2012 g. 09:28
Polecam! Wszystko wręcz idealnie!
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.10.2012 g. 13:31
Ok, wszystko szybko i bardzo profesjonalnie.
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.10.2012 g. 12:14
Doskonały towar, ekspresowa wysyłka - dziękuję i polecam wszystkim
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.10.2012 g. 09:37
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         09.10.2012 g. 12:34
Rewelacja.
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.10.2012 g. 16:37
dziekuje super!
5 5.0 / 5.0         Autor:         08.10.2012 g. 10:27
Udana transakcja !!! Zdecydowanie POLECAM !!! Dziękuję i pozdrawiam :)))))
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.10.2012 g. 12:40
Polecam serdecznie szybko sprawnie Expresowoooooooo
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.10.2012 g. 10:35
Pieczątka z profesjonalnej pracowni - wiedzą co robią :-)
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.10.2012 g. 19:33
5/5
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.10.2012 g. 14:27
Pozytywnie pod każdym względem. Jestem bardzo zadowolony!
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.10.2012 g. 10:23
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         02.10.2012 g. 17:32
Rewelacyjny kontakt ze sprzdającym,bardzo szybka przsyłka....GORĄCO POLECAM!!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         30.09.2012 g. 15:32
polecam w 100%.pelne zadowolenie
5 5.0 / 5.0         Autor:         25.09.2012 g. 14:32
Bardzo szybka wysyłka.
5 5.0 / 5.0         Autor:         24.09.2012 g. 13:29
Super pieczątki! Zamówiłem 3 i jestem bardzo zadowolony.
5 5.0 / 5.0         Autor:         20.09.2012 g. 15:38
szybko i bez problemow
5 5.0 / 5.0         Autor:         19.09.2012 g. 10:26
100% POZYTYW! Świetny kontakt, projekt jak najbardziej zgodny z ustalniami a przesyłka błyskawiczna! Gorąco POLECAM!!!
5 5.0 / 5.0         Autor:         17.09.2012 g. 13:48
OK
5 5.0 / 5.0         Autor:         14.09.2012 g. 11:19
Wszystko ok! Projekt gumki rewelacyjny!
5 5.0 / 5.0         Autor:         13.09.2012 g. 16:29
jedyna sensowna strona z pieczatkiami 5/5
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.09.2012 g. 14:25
Znają się na tym :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         11.09.2012 g. 11:20
Miłe zaskoczenie po wcześniejszych doświadczeniach na innych stronach!
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.09.2012 g. 19:28
Super projekt! Nie wiedziałem, że przez internet można zamówić pieczątkę z takim fajnym projektem! :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         10.09.2012 g. 17:39
Dostałem bardzo elegancką pieczątkę i jestem zadowolony!
5 5.0 / 5.0         Autor:         07.09.2012 g. 12:21
Szybko i chyba taniej nie da się znaleźć.
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.09.2012 g. 17:29
wszystko wporządku
5 5.0 / 5.0         Autor:         05.09.2012 g. 14:24
Dobra robota.
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.09.2012 g. 14:25
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         04.09.2012 g. 13:19
Polecamy
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.09.2012 g. 18:29
Wszystko szybko i profesjonalnie, ale chciałam żółtą pieczątkę, a dostałam pomarańczową.
Świat Pieczątek™:
Jak tylko dotarły do nas żółte automaty wymieniliśmy go. Przepraszamy za opźnienie i dziękujemy za cierpliwość :)
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.09.2012 g. 13:19
Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         03.09.2012 g. 11:22
Wszystko ok.
5 5.0 / 5.0         Autor:         01.09.2012 g. 10:14
użytkownik nie dodał komentarza
5 5.0 / 5.0         Autor:         31.08.2012 g. 17:16
Pierwszy raz zamówiłem pieczątkę przez internet i jestem bardzo zadowolony.
5 5.0 / 5.0         Autor:         31.08.2012 g. 13:35
Bardzo szybko i bardzo dobrze.
5 5.0 / 5.0         Autor:         31.08.2012 g. 13:06
Polecamy
5 5.0 / 5.0         Autor:         31.08.2012 g. 12:15
Szybko i profesjonalnie!
5 5.0 / 5.0         Autor:         02.08.2012 g. 17:52
Polecam!
5 5.0 / 5.0         Autor:         02.08.2012 g. 15:26
Wszystko ok!

Strona główna   |   Opinie   |   Miasta   |   Stemple Elektroniczne   |   Pieczątka za zgodność z oryginałem   |   Regulamin
Świat Pieczątek - Dane rejestrowe: ul. Radziwie 7, 01-164 Warszawa, NIP 1181847389, REGON 146582931, email
Czas ładowania: 0.023 s   |   mapa strony   |   © 2012 - 2020   |   Wszelkie prawa zastrzeżone!


Świat Pieczątek FB